zondag 3 maart 2013

Tilda

Mijn eerste stempelkaart gemaakt bij een workshop!! Vond het erg leuk om het in te kleuren met Copic Markers, maar vind het wel een beetje duur om aan te schaffen. Ik heb zelf potloden om in te kleuren. Misschien iemand een idee om het een beetje betaalbaar te houden?

6 opmerkingen:

jolanda zei

prachtig kaartje

Trijntje zei

Je kaart is prachtig geworden Suzan. Mooie kleuren en papier. Lief stempelafdrukje.,Groeten Trijntje

Richtsje zei

Suzanna, ik vind het er heel mooi uit zien! Prachtig gekleurd en mooi afgewerkt! Zelf ben ik op zoek naar kleuren en het hoe en wat maar vind het allemaal ook erg duur. Zelf volg ik het blog, kleuren met potloden. Daar kun je misschien ook je vragen stellen...alle DT leden zijn bekend met kleuren van afdrukjes!

Groetjes Richtje

Nelleke zei

Je kaart is schitterend.
Wat een goedkoper alternatief is weet ik niet zo goed. Ik dacht dat flexmarkers goedkoper waren,maar wat echt het verschil is weet ik ook niet. Uitproberen in workshops is een idee.
Groetjes, Nelleke

Anoniem zei

Mooi kaart.spectrum noir copic lijkt een goed alternatief te zijn en is in ieder geval erg goedkoop. Ik weet alleen niet of je daarvoor ook de kwaliteit van de echte hebt. Zelf gebruik ik die wel en koop telkens enkele kleuren erbij dan kun je vanzelf steeds meer.. Hoop dat je hiermee wat kunt. Groetjes

Aukje zei

Prachtige kaart! Ik gebruik meestal aquarelpotloden en een penseelpen. Met een beetje oefenen heb je bijna hetzelfde resultaat :-)
Groetjes
Aukje